2016. július 14., csütörtök

Kritika #2: Babu Miriel Save Your Soul









Sziasztok Pingvinek! Sajnálom, hogy nem voltam, olyan sokáig, de volt némi billentyűzet problémám.  Ez azóta megoldódott, és íme Babu csak a történetről írt kritikám! :) 





Kattints a blogért




Első benyomás: Jó hosszú fejezeteket írsz, szépen van tagolva. Könnyű olvasni, nem aprók a betűk. Azonban van, hogy a betűk túlságosan nagyok.

Történet:

Alapsztori: Imádom a démonokat mondtam már? Odaát fangirl vagyok, és ez a két tényező annyit tesz, hogy imádtam, minden egyes sorát olvasni. Nem találkoztam hasonló történettel, bár nem is nagyon olvasgattam effajta blogokat!  Viszont az elmegyógyintézetes téma, már lerágott csont lett.  Ennek ellenére is nagyon jó az alapkoncepció!
5/5

Fülszöveg:  Figyelemfelkeltő. Nincsenek benne hibák, egyszerű, de nagyszerű!
5/5

Tartalom: A történet egy hajón kezdődik, ahol egy démon garázdálkodik, a lányt, aki a matrózok segítségére siet, azonban szerencsétlen egy elmegyógyintézetbe köt ki. Aztán szemszöget váltunk és Ryan szemszögét látjuk. Érdekes pasi, egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Tehát még Carlát erőszakkal vitték el, addig Ő egy érdekesebb módot választ. Timothy Winchester névnél elmosolyodtam. Ezzel az egy névvel egy életre lekenyereztél, szóval tetszett.
A történet elég érdekesen alakul. Izgalmas és fordulatos. Olvastam, olvastam és nem volt tovább... Szóval, kérlek ezen változtass! :)
10/10

Részek:
Kellően hosszúak, tartalmilag jók, pont ott fejezed be, ahol kell. Nem árulsz el sem többet sem kevesebbet, mint amennyit szabad.
5/5

Helyesírás:  Mondhatom azt, hogy nem találtam hibát? Mondhatom. Általában kiráz a hideg, hogy nem tudnak írni, de a te esetedben erről nincsen szó! Kellemes volt.
5/5

Szereplők: Rossz szokásom, de mindig rákattintok a Szereplők menüpontra, és mikor megláttam Démon Deant, nagyon megörültem neki! Remek választás volt, egyik szereplő sem sablon karakter, bár Jensen sok helyen feltűnik, mégsem sablonos, és ahogy végigveteted Őket,  lenyűgöző! Minden karakter külön-külön is egy egészet alkotnak!
5/5

Trailer: OMG!!! Ez egy szuper trailer lett! Bár nem csináltad, de Istenem Halemstorm - I Am The Fire-je az egyik kedvenc számom, és a Démonok között szövegének a bevágásai is... Fangörcsöt kaptam! Írtam is kommentet alá! :)
5/5

Összegzésül:

Nem találtam semmi kivetnivalót a történettel kapcsolatban! És szeretem a trailerét! :)
40/40



2 megjegyzés:

  1. *vigyorog, mint a vadalma* Cecily, hadd ölelgesselek meg <3
    A trailer alá írt kommented után már rohantam is a Pingvinre (aminek amúgy naaagyon szeretem a dizijét, imádom a pimgvineket :3), és ahh, annyira feldobtad a napom ^^ Ezzel a lendülettel neki is állok fejezetet írni!
    A trailert én is imádom, vagy tízszer megnéztem, csak miután megkaptam :D (Most muszáj fecsegnem egy kicsit. Emlékszel arra a részre, amikor Tim elmosolyodik? Két napja azzal a mosollyal és Ryan okoskodásával álmodtam :D)
    Mit is akartam még...
    Jah. Halestormra pár hete akadtam rá, és muszáj volt azt kérni a trailer alá :D
    Szóval nagyon-nagyon köszönöm, ma egész nap ezzel a vigyorral az arcomon fogok mászkálni :D
    Ölel: Babu
    Ui.: Supernatural-pacsii!
    Uii.: nem láttam, hogy jóváhagyandók-e a kommentek, így a biztonság kedvéért leírtam még egyszer - másodszorra kicsit hosszabb lett :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy fel villanyoztam a napodat. Te is az enyémet, miközben olvashattam a történetedet. Próbáltam spoiler mentesen írni, hogy azért másoknak is legyen meglepi!!!
      Csóközön; Cecily :)

      Törlés